Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Uluslarası Arapça Yarışması Ankara 4.lüğü

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 9.00-16:00 arası
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: Arapça ve İngilizce
Servis Bilgisi: Servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Türk Okçuluğu,Futsal,Dart,Karate
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Proje Çalışmaları
Proje Çalışmaları: Erasmus+ ve Etwinning projeleri yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://nenehatunkizaihl.meb.k12.tr

Adres - Elvan Mah. 1818. Sok. no2/1 Etimesgut/ Ankara

Yerleşim Yeri - Okulumuz Etimesgut Emirler Bölgesinde bulunmaktadır.

Adres - Elvan Mah. 1818. Sok. no2/1 Etimesgut/ Ankara

Ulaşım Toplu taşıma araçları minibüs, otobüs ve banliyö ile ulaşım mümkündür. 512, 533 nolu otobüslerle mahir başer durağında inilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 20 km. ilçe merkezine 4 km.