Etwinning Kurul toplantısı

Okulumuz öğretmenleri tarafından Etwinnning kurul toplantısı gerçekleştirilmiştir.

19.01.2021 228

Kurul Toplantısı sonucunda alınan kararlar aşağıda belirtilmiştir.

 

ALINAN KARARLAR:

 

1.      eTwinning portalının ve eSafety portalının bütün öğretmenlere tanıtımı yapıldı. Öğretmenlerin her iki portala da üye olmalarına kararverildi.

2.      eTwinning online eğitim sitesinin tanıtımı yapıldı.Bütün öğretmenlerimizin yapılan eğitimleri takip ederek katılım sağlamalarına karar verildi.Ayrıca ilçe-il-ülke geneli yapılan eğitimlere de katılımın sağlanmasına karar verildi.Eğitim duyurularının okul idaresi ve öğretmenler tarafından takip edilmesine ve duyuruların yaygınlaştırılmasına kararverildi.

3.      Öğretmenlerin müfredatlarına eGüvenlik etkinliklerini entegre etmesine,güvenli internet gününde Eba siber güvenlik portalındaki kaynakların izlettirilmesine güvenli internet ve bilgisayar kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmasına ve okul web sitesindeki dökümanların takip edilmesine kararverildi.

4.      Rehber öğretmenler tarafından verilen ebağımlılık, egüvenlik , bilnçli internet kullanımı gibi eğitimlere katılım sağlanmasına ayrıca çevrimiçi eğitimlere de katılım sağlanmasına karar verildi.

5.      Öğretmenlerimizin ve varsa cep telefonu kullanan öğrencilerimizin cep telefonlarını ders,toplantı,tören vb etkinliklerde sessize almalarına ,telefon konuşmalarının etkinlik sonrasında yapılmasına karar verildi.Ayrıca sosyal medya genelgesinin okunarak genelgeye uygun hareket edilmesine karar verildi.

6.      eGüvenlik okul politikasının okul web sitesinde yayınlanmasına ve bütün öğretmenlerin okul politikasını okumalarına ve politikaya uygun hareket etmelerine kararverildi.

7.      eTwinning projelerinde ve diğer etkinliklerde öğrenci resimlerinin kullanılması için velilerden onay alınmasına kararverildi.

8.      Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinehttp://nenehatunkizaihl.meb.k12.tr/tema/index.phpweb adresinden ulaşılmasına ve yürütülen projelerin bütün öğretmenler tarafından incelenmesine kararverildi.

9.      eTwinning okulu olmak için eTwinning çalışma ekibini oluşturulmasına karar verildi.Ayrıca çalışma ekibinin ayrıca bir toplantı yapmasına kararverildi.

19-01-2021